PPS. Imaging B.V. is een volle dochteronderneming van de Duitse gigant in grootbeeld, PPS. Imaging Group en levert wereldwijd groot formaat printwerk.

PPS. staat voor Professional Print Solutions. Aangezien wij een volle dochteronderneming van PPS. Imaging Group zijn is onze slagkracht nóg groter. De toegevoegde waarde die PPS. Imaging B.V. te bieden heeft, bestaat uit een wereldwijde dekking, een integrale werkwijze binnen de hele groep, het meest up-to-date machinepark en het feit dat we een volwaardig onderdeel zijn van een zeer ambitieus printbedrijf.


Van enkel printwerk tot turn-key projecten
PPS. Imaging B.V. steunt van oudsher op drie grote pijlers: de retail sector, met name fashion en events, de culturele sector en dan vooral televisie, theater en musea en de derde pijler, de wereld van de architect. Dat is meteen de breedste sector. Ons werk wordt gebruikt bij scholen, ziekenhuizen en kantoren om een boodschap uit te dragen, maar kan ook architectonisch ingezet worden, als onderdeel van een gebouwontwerp.
 

De expertise van PPS. Imaging B.V. stopt niet bij het leveren van subliem printwerk. We denken vooraf mee in een concept en kunnen snel en professioneel schakelen, dankzij onze eigen studio, waar experts in kleurmanagement werken. We spreken de taal van de klant, we zijn flexibel en snel. Onze high end klanten weten ons te vinden, voor enkel printwerk tot complete turn-key projecten, waarbij wij ontzorgen van prepress tot montage op locatie.

 

PPS. Imaging B.V. is een laagdrempelige en informele organisatie. Klantgerichtheid, een hoge servicegraad en oplossingsgericht zorgen al meer dan 20 jaar voor loyaliteit over en weer.

Als groot nog niet groot genoeg is
PPS. Imaging B.V. werkt met de modernste printers en print op diverse materialen. Dat de rolbreedte maximaal 5 meter is, wil niets zeggen. We hebben projecten van 6000 m2 geleverd, die dankzij onze high end confectie gewoon als één geheel aangeleverd worden.

Er wordt geprint op vinyl, pvc, textiel, theatermaterialen en allerhande exoten. Ook plaatmateriaal als dibond, forex en hout worden met gemak voorzien van prints in de beste kwaliteit. We hebben alle productietechnieken in eigen huis en printen met UV-hardende inkten, of op basis van sublimatie. Wil je tapijt geprint hebben? Geen probleem. We beschikken verder over een thermische lastafel, we confectioneren met of zonder ringen, we snijden, frezen en lamineren. U vraagt, wij draaien!