Wie zijn wij?

PPS. Imaging B.V. gevestigd in Weesp was jarenlang een volle dochteronderneming van de Duitse gigant in groot formaat printwerk; PPS. Imaging Group. Vanaf september 2020 maakt PPS. Imaging B.V. echter geen onderdeel meer uit van de PPS Group, maar zal onder dezelfde naam als zelfstandig bedrijf verder gaan.


PPS. staat voor Professional Print Solutions. Wij zijn een dynamisch fullservice Signing en Printbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in groot formaat printwerk en het leveren van vele soorten reclamemedia, frames, akoestische toepassingen, lichtbakken, diverse signing ten behoeve van marketing doeleinden, informatieverstrekking en visuele aankleding. Wij printen op diverse materialen, in elk gewenst formaat tot wel 5 meter naadloos!
De toegevoegde waarde die PPS. Imaging B.V. te bieden heeft bestaat uit een zeer toegewijd en flexibel team met jarenlange kennis en ervaring binnen de branche, volledige productie in eigen huis, een breed professioneel netwerk in Nederland én Internationaal, een zeer up-to-date machinepark en voor iedere vraag kunnen wij een passende oplossing bieden!

Van enkel printwerk tot turn-key projecten
PPS. Imaging B.V. steunt van oudsher op een aantal grote pijlers: De retail sector; met name fashion en events. De culturele sector; en dan vooral televisie, theater en musea. De wereld van de architect; ons werk wordt gebruikt bij scholen, ziekenhuizen en kantoren om een boodschap uit te dragen, maar kan ook architectonisch ingezet worden, als onderdeel van een gebouwontwerp. Daarnaast leveren wij heel veel werk voor de aankleding van 
Beurzen.

Onze expertise stopt niet bij het leveren van alleen subliem printwerk. We denken vooraf mee in een concept en kunnen snel en professioneel schakelen, dankzij onze eigen studio, waar experts in kleurmanagement werken. We spreken de taal van de klant, we zijn flexibel en snel. Onze high-end klanten weten ons te vinden voor enkel printwerk tot complete turn-key projecten, waarbij wij ontzorgen van prepress tot montage op locatie.

 

Als groot nog niet groot genoeg is
Wij werken met de modernste printers en printen op diverse materialen. Dat de rolbreedte maximaal 5 meter is, wil niets zeggen. We hebben projecten van 6000 m2 geleverd, die dankzij onze high-end confectie gewoon als één geheel aangeleverd worden.
Er wordt geprint op vinyl, pvc, textiel, theatermaterialen en allerhande exoten. Ook plaatmateriaal zoals dibond, forex en hout worden met gemak voorzien van prints in de beste kwaliteit. We hebben alle productietechnieken in eigen huis en printen met UV-hardende inkten of op basis van sublimatie. Wil je tapijt geprint hebben? Geen probleem. We beschikken verder over een thermische lastafel, we confectioneren mét of zonder ringen, we snijden, frezen en lamineren. U vraagt, wij draaien!

Geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een offerte of advies op maat. Of kom langs voor een lekkere kop koffie om alle mogelijkheden door te spreken!